Portföljbolag

Våra portföljbolag inkluderar bland annat SaaS-tjänster som BIX och Videoburst samt den digitala marknadsföringsbyrån Anegy Digital Consulting.

Anegy digital consulting

Vårt konsultbolag Anegy hjälper dig ta kontroll över din digitala marknadsföring. Med såväl taktisk som strategisk expertis arbetar de tillsammans med er i syfte att stärka ert varumärke och driva försäljning. Nedan ser du ett urval av tjänsterna de erbjuder: 

Group of businessman using laptop computer

Digital analys, strategi och taktik

Utgångspunkten för digitala framgångar är digital analys. Vi tittar både inuti och utanför din verksamhet för en djup förståelse för aktuell situation och position. Utifrån dessa insikter sätter vi relevanta mål som matchar era ambitioner.
Med en datadriven strategi kan ni maximera resultatet av era digitala investeringar. Vi ger dig dessutom vägledning i hur ni taktiskt kan komma närmare era mål och hjälper dig att prioritera era digitala insatser och aktiviteter.

Innehållsmarknadsföring & SEO

Baserat på era mål, era kunders beteende och vilket innehåll ni vill dela skapar vi en omfattande innehållsstrategi med tydliga riktlinjer. Utifrån strategin hjälper vi er ta fram nytt innehåll med sökmotoroptimerad copy där det behövs.
Vi hjälper er med er generella sökmotorsoptimering för att förbättra er ranking i Googles sökresultat. Ni har vårt stöd genom hela processen – från skapandet av en gedigen SEO-plan till innehållsskapande och uppföljning.
Group of businessman using laptop computer

Betald marknadsföring

Vill du synas bättre i annonser på Google? Vill du annonsera i sociala medier? Vi hjälper dig.

Anegy arbetar med alla sociala medier och sökmotorer och hjälper dig hela vägen – från analys och strategi till annonsering och uppföljning, exempelvis med A/B-tester för att säkerställa bästa möjliga resultat för era insatser.

Brandbee industry index (BIX)

BIX är ett verktyg för digital marknadsanalys som ger en helt ny utblick över det digitala landskapet. Unika algoritmer gör Big Data både begripligt och hanterbart för att möjliggöra välunderbyggda beslut för optimering av företags digitala närvaro.

Business analytics on tablet computer

Brandbee Industry Index (BIX)​

Brandbees egenutvecklade verktyg Brandbee Industry Index (BIX) jämför din digitala insats med konkurrenternas.

Baserat på relevanta nyckeltal och avancerade algoritmer ger detta verktyg skarpa insikter och skapar unika möjligheter för dig att optimera din digitala närvaro. BIX hjälper dig att se var dina digitala insatser under- respektive överpresterar och ger tydliga underlag för datadrivna beslut.

Videoburst

Videoburst är ett martech-bolag med fokus på videolösningar och digital marknadsföring. Videoburst förändrar hur företag kan använda video, genom automatiskt genererade produktvideor som sedan kan annonseras på Youtube och andra plattformar, enkelt, effektivt och skalbart.

Videoburst

Videoburst är Brandbees verktyg för att enkelt göra videomarknadsföring effektiv. Med verktyget gör du professionella videor i en automatiserad process utifrån en enkel mall. Verktyget läser fortlöpande av din webbplats, nya produkter infogas automatiskt i en video och på bara några sekunder har du nytt innehåll att marknadsföra.

Student competitions

Student Competitions är en världsledande tävlingsplattform som används av studenter över hela världen. Här kan företag skapa kännedom om sina tävlingar och nå ut till en målgrupp av av studenter inom alla vetenskapsområden.

Business analytics on tablet computer

Student Competitions

Student Competitions är världens största plattform för tävlingar som riktar sig till studenter. Student Competitions samlar tävlingar inom många olika områden, från design och business till teknik och mycket mer.

Över 610 000 studenter söker här efter relevanta tävlingar att delta i. Datadrivna insikter hjälper våra kunder att nå rätt målgrupper.

Get in touch